Monday, 6 February 2017

Upah Buat Fan PageTeks: Nasriah Abdullah
Foto: Nasriah Abdullah


Takkan rugi bagi orang mencuba. Alhamdulillah. Percubaan menulis dan berkongsi di blog kini berhasil.2 hari berperang di booth niaga sempena program fun run Unitar Sidma Carnival 2017 #RotiGorengAdhwa dan #PopiaCheezyCheeseAdhwa menjadi rebutan dan seawal jam 11.00 pagi sudah habis terjual.

Semalam baru hendak meluruskan tulang belakang yang sudah 2 malam bekerja keras membuat persiapan barang jualan tiba-tiba di sapa dari nombor yang tidak kenali.

Alhamdulillah. Rupanya rezeki datang lagi. Tempahan  #upahbuatfanpage. Syukur sangat-sangat kerana perkongsian menulis di blog mengenai upah buat fan page sudah berada dalam senarai top 10 carian google. Thanks uncle google juga kerana memilih entri saya dalam senarai top 10 first page google.

Uolls tak nak cuba menulis di blog? Jomla join saya sekali. Ada 10 tempat EKSKLUSIF je tau untuk kelas Februari. Tempah tempat anda sekarang!

Jangan malu nak ketuk wassap 0168178716 saya https://www.facebook.com/images/emoji.php/v7/f7f/1/16/1f60a.png😊
KEMAS Sabah: Kelas eUsahawan Bersama Coach Rieya [15 Ogos 2018]

Alhamdulillah. Lega sangat. Kelas eUsahawan hari ni adalah peserta usahawan KEMAS dari pelbagai daerah.   Satu cabaran baru sebenarnya...

Post Paling Popular