Sunday, 17 December 2017

Tempahan Upah Buat Profil Syarikat


Teks: Nasriah Abdullah
Foto: Nasriah Abdullah

Sudah pukul 2.18 petang. Mentari masih tak kunjung tiba. Laut Cina Selatan dan Laut Sulu bergelora. Hujan semakin rancak menemani hari ku di rumah. Seperti tidak membenarkan kaki melangkah keluar.

Tidak mengapa. Sang hujan memberi ku ruang dan peluang menjengah sepintas lalu blog yang ku tinggalkan sudah beberapa hari. Positifkan saja.


Terima kasih pada yang sudi bertamu ke blog coretan ku. Pendaftaran kelas blog semakin rancak. Kelas bermula 10 Januari. Mahu bersama ku? Tempah ruang kelas blog secepatnya. Tanya aku di wasap 0168178716


Tempahan upah buat profil syarikat juga seperti air membanjiri ruang parking kereta. Alhamdulillah. Rezeki itu tidak pernah membataskan impian kita. Usahakan saja, insyaallah berhasil.
Jumpa kalian nanti di Kelas Pemrposesan Herba Tradisional & Tumbuhan Beraroma pada 21 & 22 Disember 2017. Curahan ilmu Asas Urutan Tradisional juga ada. Jadi kenapa harus berfikir panjang? Mari tempah kerusi anda secepatnya.


Rieya
- Yakin saja, kau boleh bah!Chicken Grill Butter

Teks: Nasriah Abdullah Foto: Nasriah Abdullah Hari tu ada mak-mak yang request nak resepi "Chicken Grill Cheese" (gelaran ...

Post Paling Popular