Sunday, 29 July 2018

Papar: Kelas eUsahawan Bersama Coach Rieya [29 Ogos 2018]


Aduuuuuh! Du du du du du duuuu. Mak ai terjadi sekali lagi. Sama kes seperti semalam. Peserta tak nak pulang. Kita orang dah siap kemas-kemas barang peserta masih eksaited mentelaah topik-topik yang telah diajar sepanjang kelas hari ni. Fuuuuh! Semangat mereka semacam jer. Nasib baiklah masih setia berdua dengan Coach OneRaizah.


  • Kelas sudah tamat peserta nda mau pulang.
  • Kelas sudah tamat peserta masih eksaited menabur soalan.

  • Kelas sudah tamat peserta teruja mau re-join lagi lagi dan lagi


Alhamdulillah. Syukurlah jika kalian semua seronok dan rasa sangat bermanfaat apa yang telah kami kongsikan.

See you next class.

Ciiiiiinnng!!! ☺



Tarikh: 29 Julai 2018
Hari: Ahad
Masa: 8.00am - 5.00 pmm
Lokasi: Pandan Hotel, 1st Floor, Lot 82, 83 & 84, Jalan Taman OKK Hj Mahali, 89608 Papar Sabah
Yuran: Percuma

Senarai Peserta:

1.     Dg. Hawariah Binti Madein [www.wasap.my/60168190620]

2.     Samini Binti Ramlee [www.wasap.my/60165840087]

3.     Norsiah Hussien [www.wasap.my/60168190192]


So, korang yang nak tahu apa bisnes mereka, senang-senang la klik link wasap, page dan Instagram mereka. Kita bagi sokongan penuh pada produk tempatan. Barulah negeri kita makin maju. Betul, tak? Kalau bukan kita, siapa lagi kan….

Chicken Grill Butter

Teks: Nasriah Abdullah Foto: Nasriah Abdullah Hari tu ada mak-mak yang request nak resepi "Chicken Grill Cheese" (gelaran ...

Post Paling Popular