Saturday, 21 July 2018

Kota Kinabalu: Kelas eUsahawan Bersama Coach Rieya [21 Julai 2018]




Alhamdulillah. Mission done for today. Kelas hari ni gabungan dengan rakan sejawat yang lain. Coach Ken-ji dan Coach OneRaizah.

Tugas kami, berkongsi sebaik mungkin apa yang telah kami pelajari dengan mentor-mentor kami di dalam kelas eUsahawan bersama peserta yang hadir.

Pembahagian topik berdasarkan kepakaran masing-masing. Mudah bukan?

See you next class.

Ciiiiiinnng!!!



 



Tarikh: 21 Julai 2018
Hari: Sabtu
Masa: 8.00am - 5.00 pmm
Lokasi: Instutut Usahawan Muda (IUM), Tingkat 2, SEDCO Square, Kampung Air, 88000 Kota Kinabalu, Sabah
Yuran: Percuma

Senarai Peserta:

1.     Akmal Bin Adnan [www.wasap.my/60149513699]

2.     2. Aminah @ Mimi Hj. Udin [www.wasap.my/60168015936]

3.     Norah Tangil [www.wasap.my/60168183646]

4.     Noor Haniza Binti Amit [www.wasap.my/60104644904

5.     Lee Fung Meng [www.wasap.my/60128808139]

6.     Sigerah @ Samirah Binti Ampasok [www.wasap.my/60198119043


So, korang yang nak tahu apa bisnes mereka, senang-senang klik link wasap, page dan instagram mereka. Kita bagi sokongan penuh pada produk tempatan. Barulah negeri kita makin maju. Betul, tak? Kalau bukan kita, siapa lagi kan….


Melakar kenangan sebelum bersurai

 










Chicken Grill Butter

Teks: Nasriah Abdullah Foto: Nasriah Abdullah Hari tu ada mak-mak yang request nak resepi "Chicken Grill Cheese" (gelaran ...

Post Paling Popular