Monday, 14 August 2017

Kelas Penulisan Blog Anjuran Jawatankuasa Wanita Media, Majlis Penasihat Wanita Sabah



Teks: Nasriah Abdullah

Tadi tengah kusyuk dengar sharing elmu bisnes online dan networking dari uncle brunei (haha tak ingat nama jadi ku gelarlah uncle brunei), tiba-tiba dapat panggilan telefon dari pejabat JHEWA.

Dia tak bagitau nama (seingat aku la) cuma sempat cakap PA Pengarah dari Jabatan Hal Ehwal Wanita #JHEWA, Wisma Wanita.

Panggilan ni untuk menyertai #KelasPenulisanBlog bertempat di Hotel Grandis pada 19 Ogos 2017 bermula 8am hinggs 5pm. Kelas secara offline. Alhamdulillah. Dapat tajaan percuma buat ahli #IKSnita.

Kalian dapat panggilan juga Dg Khatijah Datu Bachtiyal Wan Raizah MatsahLinda A Othman Daleena AP? Bukan kita berlima ka tu?
.
.
.
Kalian yang tidak punya masa untuk hadir kelas offline tidak mengapa. #AkademiBekerjaDiRumah juga menyediakan ruang dan peluang belajar kelas #PenulisanBlogBisnes secara online dengan pilihan pakej kelas yang sangat berbaloi. Bersantai sahaja di rumah.

Mahu bertanya atau daftar terus? Boleh wasap saya langsung di 0168178716

Rieya #ABDR
-Dulu sehari nak karang 1 entri punyalah susah. Kini, 5 entri sehari pun tak jadi masalah. Terima kasih puan pengetua Masayu Ahmad dan cikgu blogAnys Idayu Zakaria atas bimbingan dan tunjuk ajar kalian.


Top of Form


Terokai Dunia Perniagaan Digital Bersama eUsahawan

Assalamualaikum. Selamat pagi. Salam sejahtera. Selamat berkenalan. Selamat datang ke team eUsahawan. Saya Coach Rieya [TG246], s...

Post Paling Popular