Monday, 14 August 2017

Kelas Penulisan Blog Anjuran Jawatankuasa Wanita Media, Majlis Penasihat Wanita Sabah



Teks: Nasriah Abdullah

Tadi tengah kusyuk dengar sharing elmu bisnes online dan networking dari uncle brunei (haha tak ingat nama jadi ku gelarlah uncle brunei), tiba-tiba dapat panggilan telefon dari pejabat JHEWA.

Dia tak bagitau nama (seingat aku la) cuma sempat cakap PA Pengarah dari Jabatan Hal Ehwal Wanita #JHEWA, Wisma Wanita.

Panggilan ni untuk menyertai #KelasPenulisanBlog bertempat di Hotel Grandis pada 19 Ogos 2017 bermula 8am hinggs 5pm. Kelas secara offline. Alhamdulillah. Dapat tajaan percuma buat ahli #IKSnita.

Kalian dapat panggilan juga Dg Khatijah Datu Bachtiyal Wan Raizah MatsahLinda A Othman Daleena AP? Bukan kita berlima ka tu?
.
.
.
Kalian yang tidak punya masa untuk hadir kelas offline tidak mengapa. #AkademiBekerjaDiRumah juga menyediakan ruang dan peluang belajar kelas #PenulisanBlogBisnes secara online dengan pilihan pakej kelas yang sangat berbaloi. Bersantai sahaja di rumah.

Mahu bertanya atau daftar terus? Boleh wasap saya langsung di 0168178716

Rieya #ABDR
-Dulu sehari nak karang 1 entri punyalah susah. Kini, 5 entri sehari pun tak jadi masalah. Terima kasih puan pengetua Masayu Ahmad dan cikgu blogAnys Idayu Zakaria atas bimbingan dan tunjuk ajar kalian.


Top of Form


Tawau: Terokai Dunia Perniagaan Digital Bersama eUsahawan

[PROGRAM KHAS EUSAHAWAN TAWAU, SABAH] Sila daftar disini  http://bit.ly/eUsahawan-Tawau Ingin menjadi seorang Usahawan Digital?...

Post Paling Popular