Tuesday, 5 September 2017

Stiker Baru Popia Kacang Jenama AdhwaTeks: Nasriah Abdullah
Foto: Nasriah Abdullah

Alhamdulillah. Siap juga akhirnya. Stiker baru untuk produk Cahaya Nur Adhwa di bawa jenama Adhwa iaitu produk Popia Kacang.

Lazat, Rangup Tak Terkata!

Setelah lama menanti. Kini boleh tenang seketika. Stiker baru yang lengkap dengan fakta nutrisi. Tinggal lagi nak tempah kod bar. InsyaAllah, akan sempurnalah sedikit masa lagi.

Terima kasih buat encik suami yang tolong buatkan desain stiker popia kacang ni. Lawa tak? Hah! Kalau nak buat desain stiker ke poster iklan ke bolehlah hubungi kami ya. Harga mampu bayar dan berbaloi.

Ini salah satu langkah permulaan untuk rancangan pemasaran produk Popia Kacang jenama Adhwa.

Ada rakan usahawan bertanya. Bagaimana cara mudah dan jimat untuk buat orang kenal produk kita?

Jawab ku cukup ringkas. Jangan pandang  remeh bab penjenamaan.

Salah satunya adalah bab pembungkusan. Pembungkusan produk antara bahagian terpenting.

Bagi usahawan yang baru bermula, cukup sekadar tampal stiker pada bekas atau balang produk kita. Bila sudah beroleh sedikit modal, bolehlah dikembangkan kepada label yang lebih menarik dan eksklusif.
  

Ada Apa Dengan Stiker?

Kos Yang Berkesan
Stiker merupakan salah satu komponen promosi yang dapat menjimatkan kos. Mudah dicetak, mudah diurus, harga mampu bayar dan tidak mengambil masa yang lama untuk siap.

Pandangan
‘Packaging’ produk kita akan kelihatan lebih menarik dan ‘presentable’ dengan desain dan warna yang digunakan. Pelanggan mudah ingat ‘brand’ kita.

“Eehhh! Ini macam Rieya punya popia kacang".

Pastikan letak logo, nombor telefon, alamat, web (jika tiada blog pun boleh), fb dan sedikit maklumat ringkas tentang produk supaya pelanggan boleh rujuk. Jadi esok lusa nanti senang dia nak tempah lagi
. Betul tak?

Boleh Disesuaikan
Sama ada dari segi material, desain mahupun bentuk, stiker adalah item yang usahawan boleh tentukan sesuka hati mengikut kesesuaian. Ia juga mengikut idea dan krativiti usahawan itu sendiri.

Oleh itu, dengan penuh rasa kesyukuran dan senang hati, kami di Cahaya Nur Adhwa bersetuju memberi sesuatu yang ISTIMEWA untuk para pelanggan produk jenama Adhwa.

Apa yang istimewa? Yes! DISKAUN! DISKAUN! DISKAUN!Dengan setiap tempahan popia kacang, kami nak bagi HARGA ISTIMEWA untuk anda!!! Sangat istimewa.

Ayuh, Cepat! Ambil henfon sekarang dan terus wasap “POPIAKACANG” ke
—> 016-817 8716
—> 016-817 8716
—> 016-817 8716

DISKAUN akan berakhir sehingga stok masih ada.

Wasap “POPIAKACANG” ke
—> 016-817 8716
—> 016-817 8716
—> 016-817 8716

Dan DISKAUN istimewa milik anda!


Jangan tunggu sampai stok licin baru nak order tau! Jadi tempah sekarang!


Wasap – 016-817 8716
Telefon – 016-817 8716
Emel – pnnasriahabdullah@gmail.com
Fesbuk – Nasriah Abdullah
No comments:

Post a Comment

Chicken Grill Butter

Teks: Nasriah Abdullah Foto: Nasriah Abdullah Hari tu ada mak-mak yang request nak resepi "Chicken Grill Cheese" (gelaran ...

Post Paling Popular