Friday, 14 July 2017

Geng Like: Stress FB Krik Krik Macam Tanah Kubur?



Teks: Nasriah Abdullah

“STRES FB KRIK KRIK MACAM TANAH KUBUR?”

Kalau nak wall meriah dan dapat sambutan, belajar lah personal branding.
Saya ada jumpa 1 kursus ni, bukan sahaja belajar personal branding. Banyak giler.

Copywriting, content & story telling pun korang akan belajar. Pergh! Ini terlajak berbaloi.

Dan, semua ini korang belajar apabila join #GengLike. Memang best. Memang happening. Memang havoc!


Nak join Geng Like?

Komen SAYA NAK!


Saya akan terus mesej awak details sedetails-nya.

Chicken Grill Butter

Teks: Nasriah Abdullah Foto: Nasriah Abdullah Hari tu ada mak-mak yang request nak resepi "Chicken Grill Cheese" (gelaran ...

Post Paling Popular