Monday, 17 July 2017

Geng Like vs Ubat Kurus


Teks: Nasriah Abdullah

#GengLike ni macam makan ubat kurus.

Kalau consume ubat kurus tapi sekali makan menambah 2 ke 3 pinggan, kurang minum air masak, malas keluar peluh, mulut asyik krup krap krup krap mengunyah saja, maaflah naaakk. Mak bidan pun tak mampu nak tolong. https://www.facebook.com/images/emoji.php/v9/fd0/1/16/1f602.png😂https://www.facebook.com/images/emoji.php/v9/fd0/1/16/1f602.png😂

Rieya #AgenGengLike
-Suka amal #OmegaGuard dan #HerbLax. Makan banyak tapi tak gemok-gemok. Yang penting elmu GL senang nak hadam. Nak petua? Meh jumpa #MakBidanSelim https://www.facebook.com/images/emoji.php/v9/f9f/1/16/1f61b.png:-P


Chicken Grill Butter

Teks: Nasriah Abdullah Foto: Nasriah Abdullah Hari tu ada mak-mak yang request nak resepi "Chicken Grill Cheese" (gelaran ...

Post Paling Popular