Tuesday, 18 July 2017

GengLike: 6 Topik Utama


Teks: Nasriah Abdullah

Bagi Rieya la kan, perkara paling #best dalam #GengLike adalah dapat belajar 6 topik utama dalam bisnes dengan harga yang sangat #jimat dan #berbaloi.

Disamping urus rumah dan jaga anak di rumah, boleh upgrade diri dengan elmu basic online seller sambil packing parcel untuk customer.

6 topik penting ini banyak bantu Rieya dalam meningkatkan kemahiran menulis.
#PersonalBranding 
#Copywriting
#ContentMarketing
#StoryTelling 
#FBEngagement
#Networking


Rieya #AgentGengLike
-Tiada alasan, “aku tiada masa”, “Alaaa, tak ada jaga anak”, dan sebagainya. Di rumah pun boleh masuk kelas!

Chicken Grill Butter

Teks: Nasriah Abdullah Foto: Nasriah Abdullah Hari tu ada mak-mak yang request nak resepi "Chicken Grill Cheese" (gelaran ...

Post Paling Popular