Saturday, 6 August 2016

Tsunami Vita-Lea Seluruh Shaklee Malaysia

Hadoi...tengah taip assignment black out la pula.. Sabar jak la aku...
.
.
Ok tak pa just nak bagi tau korang yang hari ni berlaku ‪#‎TSUNAMI‬. Seluruh Malaysia pla tu.


‪#‎TSUNAMI_VITALEA‬. Alaa vitamin yang TERTUA di dunia tu. Dah berusia 100 tahun tau. Semua pengedar di sarankan buat stok awal takut customer korang menangis tak berlagu nanti. Jangan kan aku, Shaklee Malaysia pun tak dapat tolong.

Vita-Lea Iron Formula Shaklee Berada Paras ICU. Cepat Re-Stock!

Jadi cepat sebelum terlambat! Customer ku sayang, yang nak selit order tu meh cepat wasap 0168178716 kita borong beguni-guni yer...

KEMAS Sabah: Kelas eUsahawan Bersama Coach Rieya [15 Ogos 2018]

Alhamdulillah. Lega sangat. Kelas eUsahawan hari ni adalah peserta usahawan KEMAS dari pelbagai daerah.   Satu cabaran baru sebenarnya...

Post Paling Popular