Wednesday, 4 January 2017

Inspirasi Bekerja Di Rumah


Teks: Nasriah Abdullah
Foto: Nasriah Abdullah
Sumber: Ebook Inspirasi Bekerja Di Rumah, Masayu Ahmad

Seminggu sekali saya berniaga di tepi jalan pasar Manjung pelbagai ragam dan pengajaran yang saya pelajari. Saya telah mendapat teguran berkenaan pakaian saya digantung terlalu rendah menyebabkan orang di pasar tidak nampak dan kurang menonjol di mata mereka.

Jadi beliau mengajar saya supaya tiang penyangkut saya ditinggikan tahap seorang lelaki berdiri sampai paras dada. Manakala pakaian yang sungguh menonjol diletak tinggi membolehkan mereka yang sedang memilih ikan, sayur dan lain-lain terpegun melihat pakaian tersebut. Sekali lagi tanda syukur ramai yang singgah ke gerai saya untuk melihat dan merasa makanan saya.
- Hayati Mohid


Itu adalah salah satu perkongsian mak-mak yang bekerja dari rumah dan  dijadikan sebagai sumber inspirasi dan idea baru dalam mencipta cara dan idea  bagaimana mahu bermula dan menjana pendapatan dari rumah.

Kalian mahu baru baca edisi penuh ebook Inspirasi Bekerja Di Rumah? Boleh saja ketuk wassap saya di talian 016-817 8716. Jika berminat nak jana pendapatan sebagai agen ebook saya sangat alu-alukan.

Ebook Inspirasi Bekerja Di Rumah, saya tawarkan dengan harga Eksklusif, murah dan sangat berbaloi. Cuma RM50 sahaja dan diberikan dua bonus ebook lagi iaitu Super WAHM Super Mom dan Yeah! Mama Sudah Resign. Tawaran ini hanya sah di bulan Januari 2017 sahaja.

Jom kita berdiskusi...

No comments:

Post a Comment

FB Page: Kereta Sewa Bajet & Jual Beli Kereta Terpakai - Kuala Lumpur & Pahang

PANGGILAN RAMADAN SYAWAL ISTIMEWA BUAT WARGA PAHANG Nak balik kampung tapi tak ada kereta? Nak beli kereta tapi tak cukup bajet? Da...

Post Paling Popular